EMISIONI 415

EMISIONI 415

13:00 14/02/2014

Të ftuar:

BESA – “Zemrën dot nuk ta lexoj”

EDMOND TUPJA – ‘Mos harro të më puthësh’

STRESI

NOTI – ‘Ata sytë e tu’

MAN SHU LI

ESELA PYSQYLI

ADRIANA TOLKA

ERJONA KAKELI

KLODJANA KECO – ‘Shtëpia e Bernarda Albes’ në TK

ADELINA MUCA

BESMIR BITRAKU

XHEJNI FAMA

AMOS MUJI ZAHARIA – ‘Loja e Dashurisë dhe Rastësisë’ në TD

KUBISTET SERBE – Sonte në Fly Club

ARDI DAULLXHIU – I mjeri më i famshëm në Shqipëri


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi

EMISIONI 415

EMISIONI 415

13:00 14/02/2014

Të ftuar:

BESA – “Zemrën dot nuk ta lexoj”

EDMOND TUPJA – ‘Mos harro të më puthësh’

STRESI

NOTI – ‘Ata sytë e tu’

MAN SHU LI

ESELA PYSQYLI

ADRIANA TOLKA

ERJONA KAKELI

KLODJANA KECO – ‘Shtëpia e Bernarda Albes’ në TK

ADELINA MUCA

BESMIR BITRAKU

XHEJNI FAMA

AMOS MUJI ZAHARIA – ‘Loja e Dashurisë dhe Rastësisë’ në TD

KUBISTET SERBE – Sonte në Fly Club

ARDI DAULLXHIU – I mjeri më i famshëm në Shqipëri


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi