EMISIONI 422EMISIONI 422

12:00 04/04/2014

Të ftuar:

ELINA DUNI

VLASHENT SATA – Nje album dhe nje koncert ne Tirane. Rikthimi i Elina Dunit

BLERINA SHALA

ERGES ESKIU

EDMOND TUPJA – Libri i nje nene per djalin e saj autik

ELINARA SHEHU

KASTRO KLEVIS BEGA – Kastro me Elinaren kendojne Porno

ELTINA MINAROLLI – Eltina e nxehte ‘Friday Night’

PREC ZOGAJ

ARTUR ZHEJI – Aktualiteti politik i javes

SIMONE PIGLIACELLI

ALESSIO PEROSINI

MORENO CARDINALI – Simone heq dore: “Io non ti cerchero”

BEN ALI – Poeti inoxidabel i Gim Bajkos
Të ngjashmeEMISIONI 422EMISIONI 422

12:00 04/04/2014

Të ftuar:

ELINA DUNI

VLASHENT SATA – Nje album dhe nje koncert ne Tirane. Rikthimi i Elina Dunit

BLERINA SHALA

ERGES ESKIU

EDMOND TUPJA – Libri i nje nene per djalin e saj autik

ELINARA SHEHU

KASTRO KLEVIS BEGA – Kastro me Elinaren kendojne Porno

ELTINA MINAROLLI – Eltina e nxehte ‘Friday Night’

PREC ZOGAJ

ARTUR ZHEJI – Aktualiteti politik i javes

SIMONE PIGLIACELLI

ALESSIO PEROSINI

MORENO CARDINALI – Simone heq dore: “Io non ti cerchero”

BEN ALI – Poeti inoxidabel i Gim Bajkos
Të ngjashme