EMISIONI 427EMISIONI 427

11:07 09/05/2014

Të ftuar:

AMIT SHARMA

NDRICIM JAHELEZAJ

MARSONA TACE

ERVIN DEMIRI

FRANCESKA XHUNGA

IRENA ORUCAJ

KLAUDIA SHEHU

SOPOTI

ELMA DOREZI – ‘Njeriu i hekurt’, spektakli që nuk duhet humbur

MEHDI MALKA – Mehdi Malka ‘merr guximin…’

ESTELA ARAPI

ERISA SULCE

KLAUDIO KAVAJA – ‘Adopto një gjysh ose gjyshe’… Nisma më e re e UNYT

REZART JASA

ANNE DE COLBERT – Një artiste franceze hap ekspozitë në Tiranë

LEONARD DEDEJ – Hajde ushqim falas për të varfërit…

ANDOS – ‘Veri dhe Jug’, udhëtimi i ri i Andos

BEN DERHEMI – Ben Derhemi në një serial killer me violonçel

ANAKONDA – ‘Jena lodh’

BEN ALI – Poeti inoxidabel i Gim Bajkos
Të ngjashmeEMISIONI 427EMISIONI 427

11:07 09/05/2014

Të ftuar:

AMIT SHARMA

NDRICIM JAHELEZAJ

MARSONA TACE

ERVIN DEMIRI

FRANCESKA XHUNGA

IRENA ORUCAJ

KLAUDIA SHEHU

SOPOTI

ELMA DOREZI – ‘Njeriu i hekurt’, spektakli që nuk duhet humbur

MEHDI MALKA – Mehdi Malka ‘merr guximin…’

ESTELA ARAPI

ERISA SULCE

KLAUDIO KAVAJA – ‘Adopto një gjysh ose gjyshe’… Nisma më e re e UNYT

REZART JASA

ANNE DE COLBERT – Një artiste franceze hap ekspozitë në Tiranë

LEONARD DEDEJ – Hajde ushqim falas për të varfërit…

ANDOS – ‘Veri dhe Jug’, udhëtimi i ri i Andos

BEN DERHEMI – Ben Derhemi në një serial killer me violonçel

ANAKONDA – ‘Jena lodh’

BEN ALI – Poeti inoxidabel i Gim Bajkos
Të ngjashme