EMISIONI 428EMISIONI 428

10:00 16/05/2014

Të ftuar:

ANDI BUSHATI

HENRI CILI – ‘Mushkonja Airlines’… Dritëhijet e një skandali

XHENI KARAJ

MINDY MICHELS

KRISTI PINDERI – Nesër me bicikleta kundër homofobisë

ROBERT DRAGOT – Nga ëndrra në ekran për 48 orë

AFRIM FERHATI – Banori i përhershëm i spitalit

LEONARD BOMBAJ – ‘Fresk Fare’, seriali i ri i Bombajt

ERVIN SHEHAJ – Amc dhe plazhet që duhen pastruar

BRAMATAN – ‘Goditja finale’ në Selanik

PETER PAN QUARTET – Nesër live te ‘Love Street’

BEN ALI – Poeti inoksidabël i Gim Bajkos
Të ngjashmeEMISIONI 428EMISIONI 428

10:00 16/05/2014

Të ftuar:

ANDI BUSHATI

HENRI CILI – ‘Mushkonja Airlines’… Dritëhijet e një skandali

XHENI KARAJ

MINDY MICHELS

KRISTI PINDERI – Nesër me bicikleta kundër homofobisë

ROBERT DRAGOT – Nga ëndrra në ekran për 48 orë

AFRIM FERHATI – Banori i përhershëm i spitalit

LEONARD BOMBAJ – ‘Fresk Fare’, seriali i ri i Bombajt

ERVIN SHEHAJ – Amc dhe plazhet që duhen pastruar

BRAMATAN – ‘Goditja finale’ në Selanik

PETER PAN QUARTET – Nesër live te ‘Love Street’

BEN ALI – Poeti inoksidabël i Gim Bajkos
Të ngjashme