EMISIONI 429 – TV KLAN

EMISIONI 429

Të ftuar:

HEIDI LUSHTAKU – ‘Put it up’

ERMIRA MEHMETI – Ermira ia del sërish

GANI GURGURI – Ganiu, njeriu që parashikon motin dhe tërmetet

PEJANA ELEZI – Pejana, imazhi i ri i Matrix

SAVJANA – Savjana ‘lajkabon’

AFRIM FERHATI – Banori i përhershëm i spitalit

GRUPI LYNX – ‘Dëshmitar’

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=NOXSCnvjTec” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=bfV9qSqzH-I” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=aVYPL4kW6CQ” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=LUAOB-H26zQ” width=”560″ height=”315″]

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=v6n1j7WXAeA” width=”560″ height=”315″]

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione