JO VETEM MODE – EMISIONI 43 (SEZONI 3)

JO VETEM MODE – EMISIONI 43 (SEZONI 3)

12:52 18/07/2015

Të fluturosh me helikopter duke admiruar rivierën e mrekullueshme të bregdetit tonë, një mundësi dhe ndjesi e prekshme tashmë për të gjithë.

Një sfilatë e veçantë dhe sensuale në plazhin e Dhërmiut nga stilistja e mirënjohur Enada At’Nikolla.

Çfarë do të ndodhë në filmin e 4-t të “Jurasic Park”? Paspak një premierë gjigande e këtij filmi.

Yjet meshkuj në jetën e aktores Eva Mendes dhe një profil i një tjetër ylli të bukur, Sofia Vergara.

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori

EMISIONI 43 (SEZONI 3)

EMISIONI 43 (SEZONI 3)

12:52 18/07/2015

Të fluturosh me helikopter duke admiruar rivierën e mrekullueshme të bregdetit tonë, një mundësi dhe ndjesi e prekshme tashmë për të gjithë.

Një sfilatë e veçantë dhe sensuale në plazhin e Dhërmiut nga stilistja e mirënjohur Enada At’Nikolla.

Çfarë do të ndodhë në filmin e 4-t të “Jurasic Park”? Paspak një premierë gjigande e këtij filmi.

Yjet meshkuj në jetën e aktores Eva Mendes dhe një profil i një tjetër ylli të bukur, Sofia Vergara.

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori