JO VETEM MODE – EMISIONI 5 (SEZONI 4)

JO VETEM MODE – EMISIONI 5 (SEZONI 4)

16:22 17/10/2015

Një udhëtim në parkun kombëtar të Dajtit, në “ballkonin natyral të Tiranës”, vendi perfekt për argëtim, ushqim dhe relaks malor shumë pranë kryeqytetit.

Moda dhe yjet më të mahnitshëm në edicionin e fundit të filmit në Venezia.

Një ngjarje e vërtetë ekranizohet në filmin e ri hollivudian me Jake Gylenhall “Everest”.

Sekretet personale të Margot Robbie dhe profili i një ylli amerikan, Hailee Steinfeld.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi

EMISIONI 5 (SEZONI 4)

EMISIONI 5 (SEZONI 4)

16:22 17/10/2015

Një udhëtim në parkun kombëtar të Dajtit, në “ballkonin natyral të Tiranës”, vendi perfekt për argëtim, ushqim dhe relaks malor shumë pranë kryeqytetit.

Moda dhe yjet më të mahnitshëm në edicionin e fundit të filmit në Venezia.

Një ngjarje e vërtetë ekranizohet në filmin e ri hollivudian me Jake Gylenhall “Everest”.

Sekretet personale të Margot Robbie dhe profili i një ylli amerikan, Hailee Steinfeld.


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi