JO VETEM MODE – EMISIONI 6 (SEZONI 4)

JO VETEM MODE – EMISIONI 6 (SEZONI 4)

09:41 24/10/2015

Jo vetëm modë udhëton në Gjakovë për të sjellë artin e punimit me dorë të veshjeve tradicionale shqiptare, një vepër arti më vete.

Tredin më in në rrjetet sociale, “fashion blogger” dhe njihemi sot me njërën prej tyre.

Një speciale për edicionin e 41 të festivalit ndërkombëtar të filmit në Deauville të Francës me yjet përkatës.

Teknologjia më e fundit në botën e kozmetikës, në ndihmë për të zgjatur sa më shumë freskinë dhe bukurinë e përjetshme.

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori

EMISIONI 6 (SEZONI 4)

EMISIONI 6 (SEZONI 4)

09:41 24/10/2015

Jo vetëm modë udhëton në Gjakovë për të sjellë artin e punimit me dorë të veshjeve tradicionale shqiptare, një vepër arti më vete.

Tredin më in në rrjetet sociale, “fashion blogger” dhe njihemi sot me njërën prej tyre.

Një speciale për edicionin e 41 të festivalit ndërkombëtar të filmit në Deauville të Francës me yjet përkatës.

Teknologjia më e fundit në botën e kozmetikës, në ndihmë për të zgjatur sa më shumë freskinë dhe bukurinë e përjetshme.

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT Doktori