EMISIONI 7

EMISIONI 7

09:52 12/01/2016

Reagimet mbi kameran e fshehtë për inspektorët e IKMT!

Pas transmetimit në Stop të datës 11 janar, kryeinspektorja Dallëndyshe Bici shkarkoi nga detyra Aneld Këndezin dhe Bledi Pullazin. Prokuroria nisi hetimet ndaj tyre.

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha deklaroi, se përsa i takon reformës në drejtësi, Ramës i ra maska, dhe ai nuk mund të vazhdojë ballon me maska…Ekspertet e reformës, nuk arritën konsensus…

Rruga pranë TEG e papërfunduar dhe e pandricuar…

 

Pikëpyetjet e tenderit për lavanterinë e QSUT!

Të gjitha pikëpyetjet e tenderit për lavanterinë e QSUT-së marrin përgjigje në publikimin dhe analizimin e dokumentacionit të këtij tenderi.

 

Pensionistët në rradhë për shpërblibimin e fundvitit dhe kartat e shëndetit!

Stafi i emisionit Stop ka realizuar një vezhgim në pikat ku pensionistët rrinë në rradhë për të marrë në mes të janarit shpërblimin e festave të fundvitit.

Po kështu një tjetër vëzhgim në poliklinikat ku merren kartat e shëndetit.

Të ngjashme
UKT

EMISIONI 7

EMISIONI 7

09:52 12/01/2016

Reagimet mbi kameran e fshehtë për inspektorët e IKMT!

Pas transmetimit në Stop të datës 11 janar, kryeinspektorja Dallëndyshe Bici shkarkoi nga detyra Aneld Këndezin dhe Bledi Pullazin. Prokuroria nisi hetimet ndaj tyre.

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha deklaroi, se përsa i takon reformës në drejtësi, Ramës i ra maska, dhe ai nuk mund të vazhdojë ballon me maska…Ekspertet e reformës, nuk arritën konsensus…

Rruga pranë TEG e papërfunduar dhe e pandricuar…

 

Pikëpyetjet e tenderit për lavanterinë e QSUT!

Të gjitha pikëpyetjet e tenderit për lavanterinë e QSUT-së marrin përgjigje në publikimin dhe analizimin e dokumentacionit të këtij tenderi.

 

Pensionistët në rradhë për shpërblibimin e fundvitit dhe kartat e shëndetit!

Stafi i emisionit Stop ka realizuar një vezhgim në pikat ku pensionistët rrinë në rradhë për të marrë në mes të janarit shpërblimin e festave të fundvitit.

Po kështu një tjetër vëzhgim në poliklinikat ku merren kartat e shëndetit.

Të ngjashme
UKT