EMISONI 394EMISONI 394

13:46 20/09/2013

Të ftuar:

BORA KOKEDHIMA

FLUTRA DEDINJA

TATJANA ISAJ – Bora dhe Bconcept Fashion Week Albania

SOFIA HULTIN

XHENI KARAJ – ‘Jam cdo lezbike’

BESNIK ALIAJ

SOTIR DHAMO

DRITAN SHUTINA – Universiteti ‘Polis’

ADRIAN CIVICI

ELONA SHEHU

VIOLA TANTO

ANA KALLAKU

ANDI SKENDERI – Të gjithë te Universiteti Europian i Tiranës

ALBANIA RAFTING GRUP – Turizem alternativ? Kanionet e Osumit

MAYA – ‘24 karat’

MATEUS FRROKU – ‘Në buzet e tua’
Të ngjashmeEMISONI 394EMISONI 394

13:46 20/09/2013

Të ftuar:

BORA KOKEDHIMA

FLUTRA DEDINJA

TATJANA ISAJ – Bora dhe Bconcept Fashion Week Albania

SOFIA HULTIN

XHENI KARAJ – ‘Jam cdo lezbike’

BESNIK ALIAJ

SOTIR DHAMO

DRITAN SHUTINA – Universiteti ‘Polis’

ADRIAN CIVICI

ELONA SHEHU

VIOLA TANTO

ANA KALLAKU

ANDI SKENDERI – Të gjithë te Universiteti Europian i Tiranës

ALBANIA RAFTING GRUP – Turizem alternativ? Kanionet e Osumit

MAYA – ‘24 karat’

MATEUS FRROKU – ‘Në buzet e tua’
Të ngjashme