Emrat/ Vettingu në Gjykatën e Tiranës, kush janë gjyqtarët që do verifikohen

Posta

Emrat/ Vettingu në Gjykatën e Tiranës, kush janë gjyqtarët që do verifikohen

11:03 14/11/2017

Në sitën e Vettingu do të kalojnë  disa gjyqtarë nga Gjykata e Tiranës. Vendimi është marrë  gjatë ditës së sotme dhe mësohet se përzgjedhja është bërë nëpërmjet një shorti.

Për tu verifikuar nga ana e ekspertëve të Vettingut janë përzgjedhur 25 dosje

Disa prej gjyqtarëve që do të u verifikohen dosjet janë:  Alma Brati, Fatmir Faqolli, Brunilda Kadi, Brunilda Kasmi, Artan Lazajt dhe Bledar Abdullai.

/tvklan.al


OTP
Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
AZHBR
UKT
Grupi
UKT