Enca kërkon partner për kërcim sensual, vetëofrohet operatori i Klanifornias


Enca kërkon partner për kërcim sensual, vetëofrohet operatori i Klanifornias

23:15 01/02/2020

Këngëtarja Enca Haxhia ka performuar një kërcim sensual në “Klanifornia” në Tv Klan, në këtë puntatë të parë të sezonit të ri të spektaklit të humorit.

Ashtu sikurse vepron edhe në koncertet e saj, Enca kërkoi një djalë nga publiku. Por ka qenë njëri nga operatorët që ngriti dorën duke u vetëofruar. Një situatë kjo që kaloi me të qeshura, ndërsa kërcimin sensual e “shijoi” një i ri nga publiku.

Marina Vjollca: Tani ti kemi parë koncertet e tua dhe ti shpeshherë kur je nëpër koncerte merr djem nga publiku dhe fillon e bën ca kërcime provokuese. Të njëjtën gjë do ta bësh këtu. Me këngën tënde, ti do të zgjedhësh një nga çunat këtu dhe do të kemi një interpretim disi sensual.

Enca Haxhia: Epo këtë interpretim mund ta kemi vetëm nëse kam edhe publikun e zjarrtë.

Marina Vjollca: Po, ju (publiku) duhet të jeni shumë të zjarrtë.

Enca Haxhia: Kush prej djemve këtu është më i zjarrti valltar?

Marina Vjollca: Shife pak. Operatori jonë ngre dorën. Po ti ça do këtu?

/tvklan.al

Të ngjashme