Enigmë: Cili nga këta dy burra do vdesë dhe cili do shpëtojë?Enigmë: Cili nga këta dy burra do vdesë dhe cili do shpëtojë?

15:25 16/10/2020

Dy burra po qëndrojnë buzë një humnere mbi një dërrasë druri. Njëri prej tyre mban një armë dhe dëshiron të gjuajë tjetrin. Por nëse e gjuan, burri i dytë bie në humnerë dhe pas tij do shkojë dhe tjetri.

Pyetje: A ekziston ndonjë mënyrë që njëri prej tyre të mbijetojë dhe tjetëri të vdesë? /tvklan.al
Të ngjashme