EPISODI 152EPISODI 152

00:05 04/10/2015

Tajari mbetet sërisht në paraburgim dhe akuza e vetme e ngritur për të është pastrimi i parave. Fatihu është i detyruar të vrasë për vetëmbrojtje. A do ta besojnë atë? Si do të reagojë Nilyferi pas këtij lajmi? Omeri është i zhgënjyer sërisht nga i vëllai dhe nuk pranon prej tij asnjë justifikim. Nedreti përfundon në komisariat dhe merret në pyetje. Çfarë do t’i rrëfejë ajo Elifit? A do të pranojë ajo krimet e kryera?
Të ngjashmeEPISODI 152EPISODI 152

00:05 04/10/2015

Tajari mbetet sërisht në paraburgim dhe akuza e vetme e ngritur për të është pastrimi i parave. Fatihu është i detyruar të vrasë për vetëmbrojtje. A do ta besojnë atë? Si do të reagojë Nilyferi pas këtij lajmi? Omeri është i zhgënjyer sërisht nga i vëllai dhe nuk pranon prej tij asnjë justifikim. Nedreti përfundon në komisariat dhe merret në pyetje. Çfarë do t’i rrëfejë ajo Elifit? A do të pranojë ajo krimet e kryera?
Të ngjashme