EPISODI 154EPISODI 154

00:15 04/10/2015

Ditë të reja e të bardha duket se kanë filluar. Arda me Pelin bëjnë përgatitjet e martesës. Çfarë fsheh çakmaku që e shoqëron Omerin në çdo çast stresues? Detaje të reja do e çojnë Omerin shumë vite më parë, në periudhën e fëmijërisë. Në seancën gjyqësore të Hysejnit, askush nuk është i pranishëm. Cili do të jetë vendimi që do të merret për të? Çfarë do të ndodhë në dasmën e Ardës dhe Pelinit? Çfarë po ndodh mes Elifit dhe Omerit?
Të ngjashmeEPISODI 154EPISODI 154

00:15 04/10/2015

Ditë të reja e të bardha duket se kanë filluar. Arda me Pelin bëjnë përgatitjet e martesës. Çfarë fsheh çakmaku që e shoqëron Omerin në çdo çast stresues? Detaje të reja do e çojnë Omerin shumë vite më parë, në periudhën e fëmijërisë. Në seancën gjyqësore të Hysejnit, askush nuk është i pranishëm. Cili do të jetë vendimi që do të merret për të? Çfarë do të ndodhë në dasmën e Ardës dhe Pelinit? Çfarë po ndodh mes Elifit dhe Omerit?
Të ngjashme