EPISODI 155EPISODI 155

00:10 10/10/2015

Fatihu planifikon arratisjen. A do të jetë Hysejni pjesë e planit? Gjatë dasmës, Omeri kërkon për Elifin, por nuk e gjen atë asgjëkundi. Çfarë ka ndodhur? Kur kthehet në shtëpi, Omeri gjen një letër. Çfarë është shkruar në të? Arda dhe Pelini përpiqen ta qetësojnë Omerin. Ditët kalojnë e gjërat kthehen në normalitet. Omeri me skuadrën e tij përfshihen në të tjera çështje për t’u zgjidhur. Merti kërkon zyrtarisht dorën e Demetit. Ku është Elifi?
Të ngjashmeEPISODI 155EPISODI 155

00:10 10/10/2015

Fatihu planifikon arratisjen. A do të jetë Hysejni pjesë e planit? Gjatë dasmës, Omeri kërkon për Elifin, por nuk e gjen atë asgjëkundi. Çfarë ka ndodhur? Kur kthehet në shtëpi, Omeri gjen një letër. Çfarë është shkruar në të? Arda dhe Pelini përpiqen ta qetësojnë Omerin. Ditët kalojnë e gjërat kthehen në normalitet. Omeri me skuadrën e tij përfshihen në të tjera çështje për t’u zgjidhur. Merti kërkon zyrtarisht dorën e Demetit. Ku është Elifi?
Të ngjashme