Bahmani dhe Selimi arratisen, por Xhevdeti arrin ta marrë Bahmanin duke e lënë vetëm Selimin në lokal. Taneri mendon se është vënë në lojë nga komisar Aliu, pasi nuk arriti dot të gjejë Bahmanin. I mbetur vetëm në lokal, Selimit i vjen dikush… Aliu shkon në shtëpinë e prindërve të tij dhe sheh datën e aksidentit të gdhendur në mur.