Sadna gjen gjerdanin në dhomë dhe ja kthen atë Vasundrës. Prakash bën gati dokumentat e shtëpisë që ta shesë atë e të shlyejë borxhin. Ragni lutet në Zot që të ndihmojë babain e saj në këto momente krize. Sadna i thotë Ragnit se familja e Vasundrës është shume e pasur dhe se ajo do përpiqet tju marrë atyre një hua. Vinet i thotë Prakash që është i gatshëm të shkojë në burg që të shpëtojë familjen e tij nga të qënurit të pastrehë. Sadna mbërrin në shtëpinë e Vasundrës dhe i thotë asaj që duhet të bisedojë me të..