Felix i kërkon Edith që të paktën të shkoj me të në martesën e Nicole, në këmbim të të mirave materiale. Nicole ndihet keq në ditën e dasmës së saj dhe përfundon në spital. Paloma luan me Paulitën në park. Bruno shkon në apartamentin e Palomës dhe e lejon atë të takojë vajzën e tij. Nicole dhe Tales martohen. Lidia i rrëfen të tërëve që Leila dhe Tales janë të dashur.