Vasundra i jep një shuplakë një prej të ftuarve kur ata e kritikojnë Alek si një përson të rrezikshëm. Ranvir pyët Ambikë për gjendjen e mjerueshme të Alek. Vasundra sfidon të ftuarit duke thënë se do të martoj Alek, brenda muajit. Indraxhit shqetësohet për zhvillimin e festës dhe reputacionin e tij. Vasundra i kërkon ndjesë Alek për mënyrën se si janë sjellë me të. Alek tenton të sulmojë Vasundërn duke e akuzuar atë si shkaktaren e shqetësimeve të tij. Ranvir qetëson Alek duke i thënë që familja është sjellë gjithnjë mirë me të.