Pasi Xhoana fjeti në divan dhe jo me Eraton, ky i fundit është prekur shumë nga veprimi i saj.

Është Aleksandros ai që e pyet: A ishe në dyshim për zgjedhjen që bëre?

Erato: Nuk isha në dyshim por kështu shkoi, dashurinë që ka për dikë tjetër nuk e merr dot me zor.

Ndiqni episodet ditore të Love Island Albania çdo ditë në orën 18:20, në Tv Klan.

/Love Island Albania