ermir lenjaniErmir Lenjani është nën vëzhgimin e Stuttgart. Mbrojtësi i krahut të majtë preferohet nga trajneri Huub Stevens dhe është një mundësi për të përforcuar grupin. Stuttgart nuk ka patur një nisje të mirë të kampionatit dhe renditet në vendin e 15. Ermir Lenjani është rritur si futbollist në Zvicër ku aktualisht po aktivizohet me St. Gallen.

Tv Klan