ERTUGRUL – EPISODI 357ERTUGRUL – EPISODI 357

21:15 14/06/2018

Ertugruli është i burgosur në kampin armik për tu siguruar që ai i shërben realisht Ogedajit.

Almila tashmë konsiderohet pjesë e kampit dhe nënë Hajme i jep asaj veshjet turke.

A do të pranojë Ertugruli të lërë peng një nga djemtë e tij për të zbatuar marrëveshjen e paqes?

Një vdekje e papritur do të trondisë gjithçka…
Të ngjashme