ERTUGRUL – EPISODI 358 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 358

Serial: 18.06.2018

Gynalp bej sulmon njerëzit e Almilës dhe korrieret e rremë të dërguar prej saj.

A do të mund Abdurrahmani t’i vrasë njëherë e përgjithmonë Nojanin në fushë-betejë?

Ertugrul rrethohet nga njerëzit e Nojanit. Çfarë do të ndodhë me të?

Osmani i vogel është në rrezik në çader…

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*