ERTUGRUL – EPISODI 359 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 359

Serial: 19.06.2018

Almila nuk dorëzohet dhe kërkon të vazhdojë hakmarrjen e saj.

Ertugrul mbërrin në kamp dhe i rrëfen nënë Hajmesë se kush është në të vërtetë Almila.

I biri i Ogedajit tashmë është sëbashku me Nojanin. Çfarë vendimi do të marrë ai?

Bamsi dhe Turguti shfarosin gjithçka në kampin e Almilës.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*