ERTUGRUL – EPISODI 360/2 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 360/2

Serial: 21.06.2018

Cilat janë planet e Ertugrulit për të ardhmen e fisit të tij?

Çfarë do të ndodhë me tre trashegimtarët e Ertugrulit dhe si do të themelojë Osmani perandorinë më të madhe në botë?

Nojani nga ana tjetër mbledh njerëzit e besuar për tu hakmarrë ndaj Ertugrulit.

Gyndyzi dhe të tjerët duhet t’i japin lamtumirën e fundit Halimesë pasi do të nisen për migrimin e dëshiruar..

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*