ERTUGRUL – EPISODI 360 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 360

Serial: 20.06.2018

Perandori kërkon të vendosë paqen mes dy shteteve. Çfarë është shkruar në marrëveshjen që vulon Ertugruli?

Nojani merr vesh për vrasjen e motrës së tij dhe fundin e njerëzve të kampit të Almilës.

Ertugruli mbledh të gjithë bejlerët turq për epokën e re që do të fillojë shteti i selçukëve.

Kategori
ERTUGRUL
1 Koment
 • justin
  5 Janar 2019 at 06:37
  Përgjigju

  Perse nuk mund ti shikojme videot online?

 • Përgjigju

  *

  *