ERTUGRUL – EPISODI 362 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 362

Serial: 12.03.2019

Ertugrul vjen në Sogut pa e ditur që armikun e ka përballë.

Dikush ka shpërndarë para me fajde tek tregtarët në han. Çfarë lidhje ka djali i madh i Ertugrulit?

Çfarë sekreti fsheh Teokles?

Bamsi merret me stërvitjen e dy fëmijeve të tij, Aslihanit dhe Aybars.

Çfarë po ndodh me tre djemte e Ertugrulit?

Dikush betohet për hakmarrje ndaj Ertugrulit…

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*