ERTUGRUL – EPISODI 369

ERTUGRUL – EPISODI 369

21:00 21/03/2019

A do të arrijë Ertugrul të shpëtojë djalin e vogël të tij Osmanin?

Dikush godet Gyndyzin dhe e rrëmben atë.

Çfarë ka ndodhur me djalin tjetër të Ertugrulit, Savxhen?

Si do të shkojnë bisedimet mes Ertugrulit dhe Umur bej?

Të ngjashme
UKT