ERTUGRUL – EPISODI 373

ERTUGRUL – EPISODI 373

21:00 28/03/2019

A do t’a kapë Iblilge Gyndyzin e fshehur?

Dy vajzat e Teoklesit arratisen nga kampi i Kajave sëbashku me varësen që mban sekretin. Çfarë do të ndodhë me to?

Një përballje për jetë a vdekje pritet të ndodhë mes Iblilges dhe Gyndyzit.

Ertugruli rrethohet nga njerëzit e komandant Dragosit.

Ertugrul është shumë afër zbulimit se kush është Dragosi. A do t’a marrë vesh ai?

Të ngjashme
UKT