ERTUGRUL – EPISODI 378 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 378

Serial: 07.04.2019

Në kamp vjen një përsonazh i njohur.

Me shumë mall Selxhan rikthehet në fisin Kaja pas shumë vitesh.

Sëbashku me të është dhe djali i saj.

Çfarë ka ndodhur me vëllain e Ertugrulit Gyndodun?

Në çadren e Ertugrulit vjen një i paftuar. Çfarë do të ndodhë?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione