ERTUGRUL – EPISODI 379 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 379

Serial: 09.04.2019

Emiri Bahatin burgos Artuk bej.

A do të kapet Iren e cila është arratisur nga kalaja.

Nënë Hajme shkon të përballet me emirin Bahatin dhe të lirojë Artuk bej.

Konflikti degjeneron mes shpatash, por aty mbërrin Ertugruli…

Cili do të jetë vendimi i gjykatësit për Gyndyzin?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

 

Emisione