ERTUGRUL – EPISODI 383

ERTUGRUL – EPISODI 383

23:30 14/04/2019

Më në fund Selxhani gëzohet për shërimin e djalit të saj.

Ertugrul përballet me ushtarët e Tekfurit në një betejë të përgjakshme.

A do të mësojë ai se kush është komandant Dragosi?

Një grua e fortë vjen në kampin e Iblilges dhe vëllait të saj.

Një komandant i ri dhe mizor vjen në emer të perandorit.

Zonja Iblilge del kundër vellait te saj…

Të ngjashme