ERTUGRUL – EPISODI 387 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 387

Serial: 23.04.2019

Çfarë po ndodh me Artuk bej të zënë peng?

Çerma shkon të kërkojë llogari tek Ertugrul por përballet me Selxhanin.

Për çfarë do të debatojnë Ertugruli dhe Bejbolat bej?

Mongolet nuk kanë me aleancë me emirin Bahatin.

A do të arrijë Turguti të shpëtojë Artuk beun?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*