ERTUGRUL – EPISODI 388 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 388

Serial: 24.04.2019

Lajmi për vdekjen e Bejbolat beut vjen në kampin e Umurëve.

A do të marrë vesh Çerma se kush është vrasësi i vëllait të saj?

Ertugrul ka në kokë një plan për rikthimin e florinjve tek mongolët.

Iblilge është robinë në pallat dhe merr vesh për vdekjen e të vëllait.

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*