ERTUGRUL – EPISODI 397ERTUGRUL – EPISODI 397

22:00 08/05/2019

Nënë Hajme mirëpret në fis dy motrat meqë Ilbilge tashmë është pjesë e familjes.

Me lot në sy Ertugruli i shpjegon Osmanit të vogël arsyet e martesës së tij me një grua të dytë pa harruar kurrë dashurinë dhe kujtimet me Halimenë.

Zangoçi vret një tjetër përson në kala për t’i bërë dëm Ertugrulit.

Turguti me Bamsin arrijnë të dorëzojnë letren e Ertugrulit tek përsoni i duhur.
Të ngjashme