ERTUGRUL – EPISODI 398

ERTUGRUL – EPISODI 398

22:00 08/05/2019

Zangoçi nuk është plagosur rëndë edhe pse në sytë e Ertugrulit ai doli hero.

Si është gjëndja shëndetësore e Abdurrahmanit?

Mongolet sulmojë fisin e Kajave. Dikush do të zihet peng… Çfarë do të ndodhë?

Bejbolat bej vazhdon të bashkëpunojë me mongolët dhe të jetë tradhëtar i Ertugrulit.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo