ERTUGRUL – EPISODI 399 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 399

Serial: 14.05.2019

Mongolët kanë filluar kërcënimet dhe torturat edhe tek djemtë e Ertugrulit.

Osmani mundohet t’i bëjë ballë komandantit të mongolëve.A do t’ja arrijë ai?

Paniku dhe lotët pushtojnë çadrën e Ertugrulit.

Bejbolat bej del hapur që është në anën e mongolëve.

Cili është plani i Ertugrulit për të shpëtuar fisin e tij?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*