ERTUGRUL – EPISODI 400 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 400

Serial: 15.05.2019

Një përfaqësues i mongolëve viziton kalanë e Dragosit.

Ne kampin e Kajave situata vazhdon të jetë nderë. Mongolët tashmë kanë gjunjëzuar të gjithë bejleret turq.

Edhe Ertugruli thërritet në kala. Ai duhet të dorëzojë diçka në shkëmbim.

Ku fshihet senduku sekret dhe çfarë do të ndodhë me të?

Në kamp ka njerëz që nuk janë aq armiq me mongolët…

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*