ERTUGRUL – EPISODI 403


ERTUGRUL – EPISODI 403

23:30 19/05/2019

Ertugruli është dëshmitar i një darke në kalanë e Dragosit.

Soguti tashmë është në duart e Bejbolat beut, i cili vendos edhe flamurin e tij në qytet duke rrezuar atë të fisit Kaja.

Kushdo që kundërshton beun e ri, futet në burg.

Cili është plani i hakmarrjes i Ertugrulit?

Cili është konfikti i rradhës mes Selxhanit dhe Sirmes?
Të ngjashme