ERTUGRUL – EPISODI 404 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 404

Serial: 22.05.2019

A do të arrijnë mongolët të helmojnë Osmanin e zënë peng?

A do të arrijë nipi i Ertugrulit të arratiset nga burgu dhe kush do ta ndihmojë atë?

Ertugrul me trimat e tij arrin të gjejë Osmanin. A do të mund ta shpetojë ai djalin e tij?

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione