ERTUGRUL – EPISODI 405 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 405

Serial: 26.05.2019

Turguti dhe Bamsi duhet të përfundojnë hakmarrjen ndaj mongolëve.

Bejbolat bej dhe Sirma tashmë kanë pushtuar edhe çadrën e Ertugrulit dhe nënë Hajme nuk ka më vend aty.

Ertugruli lutet për shendetin e djalit të tij Osmanit.

Ertugruli vendos t’u japë sendukun mongolëve.

Çfarë fshihet brenda tij dhe çfare plani është organizuar më parë?

Kategori
ERTUGRULTë gjitha
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione