ERTUGRUL – EPISODI 410


ERTUGRUL – EPISODI 410

22:00 29/05/2019

Selxhani përballet me Sirmen para Ertugrulit dhe Bejbolat beut. A do të denohet ajo?

Çfarë do të bëjë Ertugruli me Bejbolat bej tani që ai mëson se një bej turk po bashkëpunon me mongolët?

Turguti me Bamsin duhet të mbrojnë jetën e sulltanit të ri…
Të ngjashme