ERTUGRUL – EPISODI 417 – TV KLAN

ERTUGRUL – EPISODI 417

Serial: 12.06.2019

Cila do të jetë lëvizja e rradhes e Dragosit?

Bejbolat bej përballet me Dragosin pa e ditur kush është ai në të vërtetë.

A do të heqë dorë ai nga hakmarrja për vdekjen e babait të tij?

A do të mësojë Ertugruli se kush është Dragosi nga vizita e tij në kala?

Sirma ka filluar të mashtrojë Hasfan dhe t’i bëjë keq asaj…

Kategori
ERTUGRUL
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione