ERTUGRUL – EPISODI 420

Posta

ERTUGRUL – EPISODI 420

21:00 15/06/2019

Një betejë e përgjakshme po ndodh mes Ertugrulit dhe dy armiqve të tij.

Djali i Ertugrulit është në vështirësi…

Komandanti mongol i terbuar nga disfatat e njëpasnjëshme kërkon të marrë hak ndaj të gjithëve.


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT