ERTUGRUL – EPISODI 425

ERTUGRUL – EPISODI 425

21:00 22/06/2019

Ilbilge është e detyruar t’i nënshtrohet urdhërave të të vëllait tradhëtar.

Çfarë vendimi ka marrë Bamsi për familjen e vet?

Sirma arrin të bindë Hasfan të udhëtojnë bashkë dhe organizon rrëmbimin e djalit të Bamsit.
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi