ERTUGRUL – EPISODI 428

Posta

ERTUGRUL – EPISODI 428

22:00 24/06/2019

Bejbolat bej merr një mesazh nga Dragosi.

Kush e ka sulmuar Ilbilgen dhe çfarë kujton ajo?

Bamsit i shfaqet para syve Dragosi i vërtetë.

Atij i duhet të lirojë Alinxhakun në këmbim të jetës së djalit të Bamsit.

Turgutit i del para ushtria e Bejbolat beut si gjithmonë i maskuar.


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT