ERTUGRUL – EPISODI 429

ERTUGRUL – EPISODI 429

22:00 25/06/2019

Ertugruli merr vesh që Bamsi ka liruar Alinxhakun.

Çfarë do të ndodhë gjatë shkëmbimit të pengjeve?

A do të arrijë Bamsi të shpëtojë vetën dhe djalin e tij?

A do të jetë kjo beteja finale mes Ertugrulit dhe komandatit mongol Alinxhak?

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi