ERTUGRUL – EPISODI 436

ERTUGRUL – EPISODI 436

22:00 03/07/2019

Ertugruli cakton Ilbilgen si të paren e fisit të Umureve.

Të gjithë bashkëpunëtorët e Bejbolatit denohen me vdekje.

Çfarë ka ndodhur me Bejbolatin dhe kush po e kërkon trupin e tij?

Gyndodu tashmë është pjesë e fisit te Kajave në vendin e Ertugrulit.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi