ERTUGRUL – EPISODI 438


ERTUGRUL – EPISODI 438

21:00 06/07/2019

Një betejë e përgjakshme po ndodh mes Ertugrulit dhe njerëzve të Bejbolatit.

Ertugruli mund të humbasë ushtarët e tij më besnikë…

Sirma tashmë ka marrë krahë por hiqet sikur është në anën e të motrës.

Të ngjashme